Norway
Hurtigsøk
Kategori:
Alder:
-
 
Internt område
til spørsmålene
Personvern
i-media AS tar personvernet svært alvorlig og følger strengt til reglene i personvernlovgivningen. Personlige data er samlet på denne nettsiden bare for tekniske formål. I noen tilfelle vil denne informasjonen bli solgt eller på annen måte overføres til tredjepart.

Innsamling, lagring og bearbeiding av data
i-media AS samler inn følgende data for deltakeren:
  • IP-adressen til deltaker;
  • tilgangen av abonnenten;
  • dato, tid;
  • Dette inkluderer inventar data og bruk av data.
  • I-media AS har fullmakt til å overvåke forbindelsene og deres innhold og få tilgang til loggene. En overføring av journaler til tredjeparter, med mindre obligatoriske bestemmelser som kreves av denne avsløringen eller fremlegging tjener i forbindelse med håndheving av rettigheter etter denne brukeravtalen.

Cookies
Tilbyderne av annonsene som vises på dette nettstedet sende noen såkalte cookies og / eller web beacons, som også er lagret i nettleseren. Disse kan leses fra de respektive leverandører og er primært opptatt av å forbedre enkelte tjenestene.
For å slette alle data som er lagret i nettleseren, eller hindre en fremtidig lagring, kan du kontakte støtte fra din nettleser.

Overføring av data
i-media AS deler ikke din personlige informasjon til noen tredjepart. Så langt som i-media AS men er forpliktet ved lov eller ved dom, vil opplysninger gis kun til autoriserte statlige institusjoner og myndigheter.

Endringer i retningslinjene for personvern
i-media AS forbeholder seg retten til å endre disse for sikkerhet og databeskyttelse tiltak i den grad det er nødvendig på grunn av tekniske utviklingen. I disse tilfellene vil vi oppdatere våre retningslinjer for personvern deretter. Vær oppmerksom på, derfor den nåværende versjonen av våre retningslinjer for personvern.

Slett dine data
kan slette din konto, inkludert all data her.